ESN Joensuu on myös suomalaisille opiskelijoille!

Vaikka ESN Joensuu on ISYYn kansainvälinen kerho, se on tarkoitettu myös suomalaisille opiskelijoille. ISYYn jäsenenä olet automaattisesti ESN Joensuun jäsen ja oikeutettu osallistumaan ESN Joensuun tapahtumiin jäsenhintaan. Teemme mielellämme myös yhteistyötä ainejärjestöjen ja muiden kerhojen kanssa.

ESN Joensuu on helppo väylä kotikansainvälistymiseen! Pääset tutustumaan kansainvälisiin opiskelijoihin ja kehittämään kielitaitoasi, sillä tapahtumiimme osallistuu opiskelijoita monista eri kulttuureista ja kerhomme virallinen kieli on englanti. Osallistumalla toimintaamme annat myös mahdollisuuden kansainvälisille opiskelijoille tutustua suomalaisiin ja suomalaiseen kulttuuriin. Olet tervetullut mukaan tapahtumiimme ja Aikamatkojen kanssa yhteistyössä järjestettäville matkoillemme. (Katso tapahtumamme ja matkamme Events-osiosta.) Tiedotamme tapahtumistamme Facebook-sivuillamme, ISYYn Wiikko-Ärsykkeessä ja Weekly Feedissä.

 

Haluaisitko mukaan ESN Joensuun hallitukseen tai aktiivisemman roolin jäsenenä?

Jos haluat aktiivisemman roolin ESN Joensuussa, olet tervetullut aktiivijäseneksi tai hallituksen jäseneksi. Aktiivijäsenet auttavat ESN Joensuun tapahtumissa sen mukaan kuin heillä on aikaa ja halua. Hallituksen jäsenet osallistuvat tapahtumajärjestelyihin ja kerran viikossa pidettäviin kokouksiin (avoinna myös muille ESN:n jäsenille), joissa suunnitellaan ESN Joensuun toimintaa ja tehdään tarvittavia päätöksiä kerhon suhteen. Jokaisella hallituksen jäsenellä on myös omat vastuualueensa. Hallituksessa toimiminen on siis myös hyvä lisä CV:hen! Lisäksi hallituslaiset ja aktiivijäsenet saavat muita pieniä etuja, kuten ilmaisia sisäänpääsyjä tapahtumiimme ja halvemman hinnan ESN Cardille ja haalareille. ESN Joensuulla on lukuvuodessa kolme hallituskautta: syksyllä, keväällä ja kesällä. Hallituksen jäsenet valitaan yleiskokouksessa (General Meeting), josta tiedotetaan lukukausien alussa ja kesähallituksen osalta toukokuun alussa.

Jos sinulla on kysyttävää, lisätietoja saa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kv.joensuu@isyy.fi (suomeksi/englanniksi, ISYYn kv-koordinaattori) tai esnjoensuu@esnfinland.eu (englanniksi, ESN Joensuun puheenjohtaja) tai tulemalla käymään ISYYn toimistolla (Haltia-rakennus, 2. kerros). Voit myös laittaa meille viestin Facebook-sivujemme kautta.